Úvod, či Čo je nové pre vyhľadávače

Úvod, či Čo je nové pre vyhľadávače

Poslaťod Senky v Ned, 26. Júl 2009, 16:54

Zdravím,
už dosť dlho rozmýšľam a hľadám odpoveď, či na mojom portáli je lepšie nechať pre vyhľadávače ako úvod Úvodnú stránku pre nezaregistrovaných, alebo Čo je nové stránku pre prihlásených. Stránku Čo je nové si môžete prezrieť po prihlásení (napríklad cez nick TryBot s heslom 123abc). Najprv som myslel, že tam dám Čo je nové, ale potom som si pozrel v googli, čo mi to dá, ak zadám "online hry help", a ono to dá celkom pekný úvod:
Google Napísal:Zapoj sa do komunity, čítaj, nechaj si poradiť, prispej, pobav sa, zlepši sa vo svojej hre! Nato je tu Online hry help.sk! ...

Tak neviem. Rád by som si vypočul vaše názory, možno aj názory odborníkov, čo by tam dali oni.
Ďakujem vopred...
Senky

No PageRank information available

Re: Úvod, či Čo je nové pre vyhľadávače

Poslaťod PPCmanik v Ned, 26. Júl 2009, 17:00

Zdar,

skus sa pre zaciatok zamerat na pouzitelnost.
Takze skrat ten text co mas na hlavnej stranke na polovicu a potom este raz na polovicu ;)

Inak, to co dat na hlavnu stranku bude zavisiet od tvojho ciela:
-> ci chces nahnat novych ludi alebo podporit tych co tam uz su :roll: .
Naposledy upravil PPCmanik dňa Ned, 26. Júl 2009, 19:22, celkovo upravené 1
Externé mzdové účtovníctvo ušetrí vaše náklady ;)
PPCmanik

Poslaťod tybi v Ned, 26. Júl 2009, 18:30

Senky Napísal:Zdravím,
už dosť dlho rozmýšľam a hľadám odpoveď, či na mojom portáli je lepšie nechať pre vyhľadávače ako úvod Úvodnú stránku pre nezaregistrovaných, alebo Čo je nové stránku pre prihlásených. Stránku Čo je nové si môžete prezrieť po prihlásení (napríklad cez nick TryBot s heslom 123abc). Najprv som myslel, že tam dám Čo je nové, ale potom som si pozrel v googli, čo mi to dá, ak zadám "online hry help", a ono to dá celkom pekný úvod:
Google Napísal:Zapoj sa do komunity, čítaj, nechaj si poradiť, prispej, pobav sa, zlepši sa vo svojej hre! Nato je tu Online hry help.sk! ...

Tak neviem. Rád by som si vypočul vaše názory, možno aj názory odborníkov, čo by tam dali oni.
Ďakujem vopred...

Ak k obsahu nemá prístup neregistrovaný používateľ, nemal by mať prístup ani Google.

Inak, že by ten obsah bolo potrebné skrátiť až na štvrtinu si nemyslím, ale opakovanie tých istých vecí, je určite nevhodné.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod Senky v Ned, 26. Júl 2009, 18:39

PPCmanik Napísal:Inak, to co dat na hlavnu stranku bude zavisiet od tvojho ciela:
-> ci chces nahnat novych ludi alebo podporit tych co tam uz su :roll: .

Tá stránka je pre nahnatie nových ľudí. Registrovaní majú svoju o novinkách...

tybi Napísal:Ak k obsahu nemá prístup neregistrovaný používateľ, nemal by mať prístup ani Google.

To som chcel počuť. Ďakujem...

tybi Napísal:Inak, že by ten obsah bolo potrebné skrátiť až na štvrtinu si nemyslím, ale opakovanie tých istých vecí, je určite nevhodné.

Pokúsim sa s tým niečo urobiť. Ďakujem za pripomienku...
Senky

Poslaťod PPCmanik v Ned, 26. Júl 2009, 19:28

Ked ma ta stranka nahnat novych ludi, tak povedz tym navstevnikom co chces od nich hned na zaciatku.

Vloz na hlavnu stranku jednoduchy registracny formular s dovodmi registracie (preco je registracia dobra).

Vela zdaru.
Externé mzdové účtovníctvo ušetrí vaše náklady ;)
PPCmanik

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia