váš názor na www.neidpathcastle.co.uk

váš názor na www.neidpathcastle.co.uk

Poslaťod folleki v Pia, 17. Dec 2010, 01:23

poprosil by som vas co si myslite o http://www.neidpathcastle.co.uk som zaciatocnik kazda rada pomoze, ak nejake budu prosim po lopate ;) Viem, ze nemate radi ocenovat stranky ale ak by sa niekto nasiel bol by som rad, stranku som komplet vytvoril ja, + su tam vsetko aj moje sukromne fotky. Chcel by som vediet ci ich mam zohladnit pri cene a ako.
dikes moc, kodu zdar
folleki

No PageRank information available

Re: váš názor na www.neidpathcastle.co.uk

Poslaťod samarket v Sob, 18. Dec 2010, 11:09

1. Nie som veľký fanúšik intier (dosť divné slovo :D ). Je podľa mňa zbytočná tá úvodná stránka a navyše na to, aby som sa dostal do vnútra stránky, kde sú všetky dôležité informácie musím scrolovať a ten text Please come in je dosť nevýrazný a pritom je to to najdôležitejšie. Teda minimálne "Please come in" zvýrazniť, ideálne odstrániť celé intro a zakomponovať to priamo do stránky.

2. Title na všetkých podstránkach je rovnaké. Na každú podstránku vlož do title iné kľúčové slová.
Diskutuje s nami o SEO na Facebooku
Obrázok užívateľa
samarket

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Re: váš názor na www.neidpathcastle.co.uk

Poslaťod folleki v Sob, 18. Dec 2010, 17:44

Ok dakujem, pozriem sa na tie klucove slova aj na ten "please come in" to intro chcu tak ho maju. Uz som myslel, ze sa nikto neozve.
folleki

No PageRank information available

Späť na Hodnotenie web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia