vek domeny: Unable to Determine

vek domeny: Unable to Determine

Poslaťod dusans v Pia, 09. Apr 2010, 01:04

caute,
mam problem s vekom domeny, ktora je v plnej prevadzke asi 1 rok a PR3. Vo web archive nieje :cry:
V tooloch na vek ukaze Unable to Determine.
Netusim s cim moze byt problem, vsetko vyzera byt ok (napr. indexovanie, robots.txt, sitemap.xml, a su backlinky). Nemam na starosti nastavenia servera, ale viem ze
povolene su subory css, js, jpg, png, gif, ico, xml, pdf, txt, php. Neviem ci tato info k niecomu pomoze, ale moze byt este nejake nastavenie na servery co by mohlo byt problemove? Pripadne kde mam hladat problem?
Vdaka za kazdu radu.
Obrázok užívateľa
dusans

No PageRank information available

Re: vek domeny: Unable to Determine

Poslaťod marvas v Sob, 10. Apr 2010, 16:37

Prečo potrebuješ zistiť vek domény?

a Prečo potrebuješ zistiť vek domény, ktorej vek poznáš?
Podnikám v oblasti online marketingu a píšem SEO blog.
marvas

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (3/10)

Re: vek domeny: Unable to Determine

Poslaťod dusans v Sob, 10. Apr 2010, 19:10

Ide mi prave o nieco ine. Ja to nepotrebujem zistit, viem ten vek, ale chcem aby to vedeli aj web archivy, a pravdaze google. Kedze rozne tooly ukazuju to iste: Unable to Determine, mozem mat podozrienie, ze aj google stym ma problem a zobrazuje ma vo vysledkoch dost vzadu (ak vobec) i na malo konkurencne slova, kvoli tomu ze nemam potrebnu historiu, resp. ziadnu. Neviem cim to je, skusenosti so SEO uz nejake mam, no s tymto som sa este nestretol...
Obrázok užívateľa
dusans

No PageRank information available

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia