Verzia pre tlac neznamena ze by sa malo jednat o holY text, zakladne formatovany, a neviem ani o tom, ze by bolo v print verzii zo zakladu nespravne pouzivat "obrazkovy text".
Najdolezitejsie je aby sa print verzia vosla na A4 aj US Letter (v pripade zahranicneho publika),
v pripade ze farby niesu potrebne na pochopenie obsahu pouzil by som cierny text na bielom pozadi (CB tlac),
ak sa jedna o dlhsie texty tak patkove pismo,
ale nic Ti nebrani pohrat sa s formatovanim textu, pouzit viacero stlpcov, sidebar, ponechat obrazky ktore suvisia s textom, logo stranky, atd...
Osobne by som k vytvaraniu print verzie stranky pristupoval ako k sadzbe clanku do casopisu - vsetko je dovolene pokial to nie je na ukor citatelnosti a prehladnosti - a nesiel by som cestou vynechania obrazkov (podstatnych pre obsah) ci zakladneho formatovania.
Na "print version" klika vacsinou uzivatel ktory chce dokument vytlacit a vsetky tlaciarne cierny text na bielom pozadi vytlacia bez ohladu na formatovanie a bez ohladu na to ci sa jedna o obrazky (pozor na kontrast! - ale nepouzivat cierne pozadie, zere toner) alebo text. Tym padom by som sa velmi nezaoberal print verziou z hladiska accessibility.
Ako su na tom tlaciarne Braillovho pisma?
Nejake info o print verziach webu:
http://www.smashingmagazine.com/2007/02 ... echniques/