od somzde v Uto, 23. Nov 2010, 15:38
Zdravim,
1) titulky: pridem na blog a v titulku vidim title 10% zlava ... - Vizion preco nepouzivate - Blog - Vizion a tiez akykolvek blog si otvorim vsade mam ten isty title. Taktiez zvlastne naformatovane titulky ostatnych casti ako napr. Služby, tvorba web stranok, tvorba eshopov, vizitiek ... - Vizion. Nebolo by lepsie:Sluzby v tvorbe webových stránok - Vizion resp. sledovat strukturu webu? Title pri referenciach - stale ten isty mente ho podla referencie...
2) v casti sluzby by som spravil prelinkovanie na referencie. Ked si pozeram sluzby chcem hned vidiet referencie.
3) kedze na main page nemate ziaden obsah spravte si meta description, ktoru sice mate, ale vo forme tvorba web stránok,webdesign, tvorba webov, tvorba e-shopov, SEO, redakčný systém ViZiON CMS, internetovy obchod co mi nepripada zrovna ako spravny popis stranky.
4) pri kazdej referencii by som vyplnil relevantny description nie stale sa opakujuci jeden a ten isty
5) ak ponukate SEO, musite ho aj vediet ak pride klient, ktorý uz co to o SEO vie a pozre si vas web pochopi, ze od Vas asi nic podobne chciet nebude