vymena linkov

Otázky ohľadne získavania spätných odkazov, ako určiť ich kvalitu a ako ich získať. Sem patria aj ponuky na výmenu odkazov, nákup/predaj odkazov a registrácia do katalógov.

vymena linkov

Poslaťod luboskova v Uto, 30. Dec 2008, 16:51

vsade sa pise ze je potrebne aby stranky , na ktorych su umiestnene linky na mna boli obsahovo podobne tej mojej.

podla coho porovnava google obsah stranok?
podla klucovych slov ci iba podobnych slov?

a je problem ak pri vymene linkov je odkaz na moju stranku ktora je v slovencine na napr. anglickej stranke s podobnym obsahom? pocita sa to ako relevantny obsah?
luboskova

No PageRank information available

Re: vymena linkov

Poslaťod shaggy v Uto, 30. Dec 2008, 17:11

Zhrniem to do pár bodov:
1) každý spätný odkaz je pre teba dobrý,
2) prínosnejšie sú samozrejme odkazy zo stránok, ktoré súvisia s tvojou témou,
3) Google je stroj, nedokáže posúdiť relevanciu tak ako človek. Čiže odpoveď na tvoju otázku - áno, hodnotí to na základe kľúčových slov. Viacmenej všetko sa odvíja od kľúčových slov, ale neviem ti presne povedať ako funguje jeho algoritmus. Keď uvidíš stránku, ktorá je tematicky príbuzná, tak ich požiadaj o výmenu odkazu. Buď získaš úplne super relevantný spätný odkaz, alebo iba spätný odkaz. V každom prípade si iba pomôžeš,
4) ak je stránka v slovenčine, vymieňaj so slovenskými stránkami. Ak je v angličtine, s anglickými.
Obrázok užívateľa
shaggy

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod luboskova v Str, 31. Dec 2008, 10:49

kazdy odkaz je pre mna dobry...
Ale cital som prispevok v Hodnoteni webstranok od "www.chata.orava.sk" a tam mu radite nevymenit si linkys invia.sk - ze by si "zaprasil stránku platenými odkazmi". ved ale on by si pridal iba link na ww.invia.sk - cize jeden jediny...
a ta invia ma pribuzny obsah.
Ci v com je hacik?

"4) ak je stránka v slovenčine, vymieňaj so slovenskými stránkami. Ak je v angličtine, s anglickými." - google pri pageranku zaujima iba konkretna webpage alebo cela website? ak cela site tak potom v pripade ze site ma rozne jazykove mutacie tak by bola brana ako stranka rovnakeho jazyka?
ci treba aby konkretna cudzia page korespondovala priamo s adresovanou (mojou) strankou a jej optimalizaciou na urcite klucove slova?

a ak zahranicna site v obsahuje rovnake medzibarodne slova typu hotel a na mojej stranke sa tiez take slova vyskytuju resop. niektore page su na ne optimalizovane?
luboskova

Poslaťod Rasto v Pon, 30. Nov 2009, 15:02

shaggy Napísal:Zhrniem to do pár bodov:
1) každý spätný odkaz je pre teba dobrý,
2) prínosnejšie sú samozrejme odkazy zo stránok, ktoré súvisia s tvojou témou,
3) Google je stroj, nedokáže posúdiť relevanciu tak ako človek. Čiže odpoveď na tvoju otázku - áno, hodnotí to na základe kľúčových slov. Viacmenej všetko sa odvíja od kľúčových slov, ale neviem ti presne povedať ako funguje jeho algoritmus. Keď uvidíš stránku, ktorá je tematicky príbuzná, tak ich požiadaj o výmenu odkazu. Buď získaš úplne super relevantný spätný odkaz, alebo iba spätný odkaz. V každom prípade si iba pomôžeš,
4) ak je stránka v slovenčine, vymieňaj so slovenskými stránkami. Ak je v angličtine, s anglickými.

Tuto by ma zaujimala jedna vec : slovencina a cestina su si velmi pribuzdne jazyzky. Neviem ako to gerie google... asi su to pre neho 2 ine jazyky.
Pokial vymienam odkazy z 90 percent s ceskymi strankami, ake riesenie navrhujete....
Spravit kopiu stranky kde oznacim ako jazyk cestinu a necham tam slovensky obsah mi pride ako podvrh, pisat stranku v slovencine i cestine mi pride ako nosenie strku z jednej hromady na druhu.
Poradte plz optimalne riesenie

P.S> dufam ze na toto nie je potrebne nove vlakno ;)
Rasto

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Poslaťod Marko Kolar v Uto, 01. Dec 2009, 15:12

@Rasto
podla mna by nove vlakno lepsie bolo. Inak toto by aj mna zaujimalo. Cestina vs. Slovencina,
Ľudia ignorujú dizajn, ktorý ignoruje ľudí. Frank Chimero
Marko Kolar

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Poslaťod matok v Pia, 04. Dec 2009, 11:50

Nazdar...

Davajte si ale pozor na toto zla-detekcia-jazyka-v-google-t648/

mne zla detekcia jazyka narobila dost vazne problemy.

M.
matok

Späť na Linkbuilding

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia