od yessimus v Pon, 20. Jún 2011, 12:08
Dik, ale musem by som redirectovat x kombinacii (navyse ani neviem kolko a ake su), ktore mozu vzniknut strankovanim, ktore to sposobuju.
Napriek tomu, ze mame default strankovanie 25 produktov na stranku, tak v kode nam "nasa mila" firma, co nam robi eshop nechala select kod, ktory sice nie je na stranke vidiet, cize zakanici si strankovanie upravit nemozu, ale google si donho veselo "klika" a vznika tak milion roznych zaindexovanych url v podstate s rovnakymm vysledkom akurat s roznym poctom produktov na stranke potazmo podstranok.
Uz som to nechal z kodu vyhodit.
Spatnych odkazov mame viac, pagerank mame vyssi (my 4, oni maju 0), texty co maju na webe o produktoch co ponukame aj my maju na 90% okopcene od nas. Preto ma to vytaca.
Nepoznate niekto niekoho, jednotlivca, nie firmu, co urobi eshop za rozumne prachy, ma dobru predstavu o SEO a funkciach, co pre eshop treba?
Ved open source templatov je milion, treba vybrat vhodny s vhodnymi funkciami, trochu upravit, design sme si robili v podstate sami tam sa "skopcia" css a je to. Potrebujem sa od nich odtrhnut, lebo ten zdrojak co nam davaju oni, je hnoj.
Dik.