MimiWatch Napísal:Kapacitu veľkú nepotrebujem, stačí okolo 1 GB... momentálne tam je trafic do 2 GB za mesiac.

shaggy Napísal:Tak to nepotrebuješ skutočne veľkú kapacitu, myslím že ti stačí aj okolo 100MB.
Ja mám jednu nie veľmi navštevovanú stránku, všetky dáta zaberajú tak do 50MB a mesačný traffic je ako u teba okolo dvoch GB. Ak by si skutočne využil ten 1GB priestoru, tak traffic by bol podľa môjho názoru vyšší. Veľa ľudí má práve v otázke potrebného priestoru prehnané nároky a potom zbytočne prepláca.
Určite by som sa vyhol hostingu, na ktorom beží aj toto fórum (Trnavský Tripsoft, resp. Webhouse), ja som napr. spokojný s websupportom (buď ich unlimited hosting alebo custom hosting).

indiana Napísal:custom hosting od websupportu, server padne iba ked si pren pride policia...

txr Napísal:sory za reklamu, ale aj to je alternativa

shaggy Napísal:Bez urážky, ale nie je. Alternatíva pre zabehnutú a kvalitnú firmu ako websupport je napr. Atlantis hosting, Yegon, Forpsi a pod.
Možno si kvalitný, ceny tiež nemáš zlé, ale ja osobne moc neverím hostingu, ktorý niekto ponúka len-tak, pomimo popri inej činnosti (tvorba stránok). Pre začiatok by to chcelo nejaké merania dostupnosti, postačí napr. mereni.kyblsoft.cz (na to, aby som si urobil názor to bohato stačí).

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
© SEO chat, 2007-2012.