www.bestinterier.sk

www.bestinterier.sk

Poslaťod Daemonicius v Pon, 23. Aug 2010, 09:23

Co si myslite ohladom tejto webovej stranky. Zaujima ma hlavne z hladiska SEO. Je postavena na systeme Drupal a pouzil som snad vsetky dostupne moduly ohladom SEO. Ale nie som nejak velmi spokojny. Mozno to este google vsetko nezaindexoval. Web bezi cca tyzden. Vopred dakujem za vsetky rady a napady co sa Vam paci a nepaci.
Obrázok užívateľa
Daemonicius

No PageRank information available

Re: www.bestinterier.sk

Poslaťod vlado v Uto, 24. Aug 2010, 23:44

Sem by som zvolil iny title (myslis ze niekto vyhladava "Vitajte v nasom..."?)
http://www.bestinterier.sk/e-shop

Inak to nevyzera zle a ohladne toho ze web je spusteny tyzden - co cakas ze za tyzden budes 1.v googli? Nove weby google indexuje niekedy aj mesiace (zavisi od poctu spatnych odkazov a rychlosti pridavania/aktualizovania webu).
123 Pôžičky - Slovenské pôžičkové centrum | blog
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod Daemonicius v Str, 25. Aug 2010, 22:15

Dakujem za pripomienky. To na co si ma upozornil som zmenil tak snad je to uz lepsie. A kludne privitam dalsiu kritiku.
Obrázok užívateľa
Daemonicius

Poslaťod vlado v Štv, 26. Aug 2010, 06:58

Daemonicius Napísal:Dakujem za pripomienky. To na co si ma upozornil som zmenil tak snad je to uz lepsie. A kludne privitam dalsiu kritiku.

Dalsia kritika (onpage seo) by si vyzadovala intenzivnejsi rozbor a ten ti asi nikto zadarmo nespravi. Ale ako som pisal, myslim ze to nie je zle. Prebehni si forum a mozno najdes nieco co ti este pomoze.
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

Poslaťod Daemonicius v Pia, 01. Okt 2010, 12:38

Dnes som si pozeral pocet adries vo webovom indexe (teda v google; site:www.bestinterier.sk) a kleslo mi to cca na nejakych 80 stranok. cca pred tyzdnom ich bolo uz okolo 400. Neviete c com by mohol byt problem? Pricom google webmaster mi hlasi 880 adries vo webovom indexe.
Obrázok užívateľa
Daemonicius

Poslaťod vlado v Pia, 01. Okt 2010, 14:23

Daemonicius Napísal:Neviete c com by mohol byt problem?

Ked mas web, ktory ma x podstarnok, ktre neobsahuju dostatocne dlhy a unikatny text, tak ich indexacia kolise. Raz ich vidis zaindexovane, raz nie. Z vlastnej skusenosti, ak nemas dostatocny popis k "produktom" na supagoch, stranky bud nebudu vobec zaindexovane, alebo aj ked budu, budu zle dohladatelne.
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

Poslaťod Daemonicius v Pia, 01. Okt 2010, 15:03

No kolisat moze len toto sa mi vidi dost velky prepad. Co sa tyka popisov produktov..Vela tam toho nenavymyslam asi max 3 vety neviem ci to bude stacit. A vela produktov je rovnakych cize potom mi dochadza muza ohladov popisov:)
Obrázok užívateľa
Daemonicius

Poslaťod Daemonicius v Pia, 01. Okt 2010, 17:59

A este mam dve otazku. Google webmaster mi pise ze mam duplicitne metapopisy. Jedna sa o obsah kde su fotky. Cize tam velmi popis sa mi neda iny vymysliet. Ako by som mal predist tomuto. Uplne vymazat popisky pri fotkach ci sa pokusit pre kazdu fotku iny popis vymysliet?
Co sa tyk druhej otazky tak na adrese mam bestinterier.sk/e-shop mam blok so stitkami produktov a klasicke kategorie produktov v podstate 2 rozdielne zobrazenia su tu. Ked sa klikne na stitky napr. vankuse je zobrazenie ako list pod sebou produkty a cesta http://www.bestinterier.sk/e-shop/vankuse-0. A ked sa vyberu vankuse v kategorii produktov je zobrazenie grid a cesta je http://www.bestinterier.sk/e-shop/vankuse. V podstate sa jedna o ten isty obsah len ine zobrazenie. Je to problem z hladiska SEO. Dakujem za rady.
Obrázok užívateľa
Daemonicius

Poslaťod DaTu v Sob, 02. Okt 2010, 21:38

1. Urcite by som nemazal popisky pri fotkach, ale pokusil sa ich upravit tak, aby neboli duplicitne.
2. Ak dobre pozeram, tak odkaz http://www.bestinterier.sk/e-shop/vankuse-0 smeruje na obsahovo uplne rovnaku stranku ako odkaz http://www.bestinterier.sk/e-shop/vankuse. Z hladiska SEO ide o 2 odlisne odkazy. Neviem, preco ti jeden z odkazov konci na "vankuse-0", zda sa mi to zbytocne. Snazil by som sa tieto 2 odkazy zjednotit, prip. pouzil by som rel="canonical", ale v tomto pripade sa mi ako najlepsie riesenie zda vytvorit z tychto odkazov jeden a ten pouzivat.
DaTu

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (4/10)

Späť na Hodnotenie web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia