www.moneo.sk

www.moneo.sk

Poslaťod maugly v Str, 06. Okt 2010, 09:17

Caute, vedeli by ste mi poradit, co vylepsit z hladiska seo na stranke http://www.moneo.sk? Vacsinu clankov tu na seochate mam precitanych, snazil som sa ich aplikovat do stranky, ale zrejme robim nieco zle, lebo uz dlhsiu dobu sa na niektore klucove slova (napr. horoskopy) stranka v serpe prepadava hlbsie a hlbsie. Dakujem za kazdu radu.
maugly

No PageRank information available

Re: www.moneo.sk

Poslaťod vlado v Štv, 07. Okt 2010, 00:50

Fajn vidiet tu stranku opat po case :-) Pracoval som v spolocnosti co ju robila.

Co sa tyka slova "horoskopy", daj si ho vyhladat na uvodnej stranke - nachadza sa tam myslim 1x v normalnom texte, inak raz v H2ojke a nieco je aj v paticke, ale to ani neberiem do uvahy. Na tvojom mieste toto slovo do stranky doplnim (moze byt aj sklonovane) viackrat.

Ano vsimol som si ze je tam aj specialna sekcia http://www.moneo.sk/horoskopy/ - tato vsak nema tolko spatnych odkazov a teda dost stavy, aby predbehla index (kt. by mal byt cca na 16. pozicii). Ak teda chces poskocit s podstrankou hore, ziskaj pre nu spatne odkazy z inych webov (pridruzenych k tejto teme!).
123 Pôžičky - Slovenské pôžičkové centrum | blog
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod maugly v Štv, 07. Okt 2010, 11:32

Dik za odpoved, ono doteraz bolo prioritou slovo vestenie, ale uz su potrebne aj horoskopy. Nechcem to zas prepchavat klucovymi slovami. Uz teraz sa mi zda, ze je tam toho mozno prilis.

Hmm, pises o roznych tvaroch (sklonovani), nepatri tam aj jednotne cislo? Lebo toho tam je, podla mojho nazoru, dost, nie?

Ale skusim prioritne zhanat vhodne spatne odkazy na danu podstranku, to bude zrejme lepsie riesenie, ako doplnat dalsie klucove slova na index.

Este by ma zaujimalo, ci na hlavnej podstranke s horoskopmi nemoze sposobovat nejake problemy, ze pri kazdom znameni je uvedeny ten isty text odkazu (denny, tyzdenny, ...), ale vzdy vedie na inu podstranku (podla zvoleneho znamenia)?
maugly

Poslaťod vlado v Pia, 08. Okt 2010, 00:54

maugly Napísal:Este by ma zaujimalo, ci na hlavnej podstranke s horoskopmi nemoze sposobovat nejake problemy, ze pri kazdom znameni je uvedeny ten isty text odkazu (denny, tyzdenny, ...), ale vzdy vedie na inu podstranku (podla zvoleneho znamenia)?

Podla mna je to spravene dobre, ber to ako blok textu, ktory ma H4 nadpis (napr. "Baran (21.3. - 19.4.)") a zoznam relevantnych internych odkazov v unordered liste <ul> (Denný horoskop, SMS horoskopy, Týždenný horoskop,.. atd.).
Skor je problem, ze na podstranke horoskopy - http://www.moneo.sk/horoskopy/ mas malo "obycajneho" textu (textu v klasickych paragrafoch <p>) a aj ten mas zle semanticky "zabaleny".

Mas tam konkretne:
Kód: Vybrať všetko
<h1>Horoskopy</h1>
<h5>Horoskop je predpoveď nasledujúceho, konkrétneho časového...</h5>

To h5 nahrad klasickym <p> </p>. Ten text je brany ako nadpis a pritom to nadpis nie je. Ak potrebujes vacsie pismo, mame tu CSS styly ;-).

Pridal by som tam viac podrobnejsieho textu, co je to horoskop, na co sluzi, aka je jeho historia, vyuzitie atd. proste vsetko (teraz strielam od brucha, ty vies co tam ma byt). Proste ked hlada niekto slovo horoskop, aby ziskal vsetko, co sa ziskat da (pozri co ma konkurencia, ked das hladat "horoskop", "horoskopy" atd.
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

Poslaťod maugly v Sob, 09. Okt 2010, 12:36

Dik za tipy, pozmenil a pridal som nejake veci, tak hadam to pomoze, pripadne viem, co dorobit v buducnosti. Tie h5-ky boli pouzite v podobnych pripadoch na celom webe, takze som ich nahradil vsade odstavcom.
maugly

Poslaťod vlado v Ned, 10. Okt 2010, 05:32

No teraz musis hlavne pockat, netreba tlacit na pilu, sleduj si stav v googli, ratam ze tak do 2 tyzdnov sa mozu zmeny prejavit. Sam som zvedavy, potom napis vysledky.
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

Poslaťod maugly v Pia, 12. Nov 2010, 11:16

Cca po 3 tyzdnoch po vykonani zmien sa objavili prve vysledky. Podstranka horoskopy postupila zo 60. miesta na 14. miesto, cim vlastne nahradila poziciu uvodnej stranky. Index, zda sa, uplne vypadol, alebo je momentalne na slovo horoskopy na zanedbatelnej pozicii. Co ale v tomto pripade vobec nevadi, dolezitejsia je podstranka.
maugly

Späť na Hodnotenie web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia