maugly Napísal:Este by ma zaujimalo, ci na hlavnej podstranke s horoskopmi nemoze sposobovat nejake problemy, ze pri kazdom znameni je uvedeny ten isty text odkazu (denny, tyzdenny, ...), ale vzdy vedie na inu podstranku (podla zvoleneho znamenia)?
Podla mna je to spravene dobre, ber to ako blok textu, ktory ma H4 nadpis (napr. "Baran (21.3. - 19.4.)") a zoznam relevantnych internych odkazov v unordered liste <ul> (Denný horoskop, SMS horoskopy, Týždenný horoskop,.. atd.).
Skor je problem, ze na podstranke horoskopy -
http://www.moneo.sk/horoskopy/ mas malo "obycajneho" textu (textu v klasickych paragrafoch <p>) a aj ten mas zle semanticky "zabaleny".
Mas tam konkretne:- Kód: Vybrať všetko
<h1>Horoskopy</h1>
<h5>Horoskop je predpoveď nasledujúceho, konkrétneho časového...</h5>
To h5 nahrad klasickym <p> </p>. Ten text je brany ako nadpis a pritom to nadpis nie je. Ak potrebujes vacsie pismo, mame tu CSS styly

.
Pridal by som tam viac podrobnejsieho textu, co je to horoskop, na co sluzi, aka je jeho historia, vyuzitie atd. proste vsetko (teraz strielam od brucha, ty vies co tam ma byt). Proste ked hlada niekto slovo horoskop, aby ziskal vsetko, co sa ziskat da (pozri co ma konkurencia, ked das hladat "horoskop", "horoskopy" atd.