patrik35 Napísal:2. O necieleni fraz na uvodnej strane to az tak nechapem! Na podstranke mam sice clanok o plastovych oknach aby navstevnici vedeli co je nove na trhu, ale ja potrebujem aby uvodna strana bola na toto klucove slovo vyssie vo vyhladavcoch, pretoze moj web sluzi na sprostretkovanie sluzieb medzi zakaznikmi a firmami ktore ponukaju plastove okna. Takze pre mna plastove okna ako produkt (t.j. članok) nie je az take zaujimave ako plastove okna ako firmy (t.j. homepage).
patrik35 Napísal:A este by som poprosil o radu ako mozem docielit aby som sa v yahoo dostal vyssie?

patrik35 Napísal:Výhody a nevýhody plastových okien - SvetOkien.eu, to nie je zle!! mozno to aj tak spravim, ale este by som poprosil o vysvetlenie preco nie je dobre aby homepage aj podstranka nebola optimalizovana na rovnake klucove slovo?

patrik35 Napísal:Takze skoro vsetkym podstrankam by som mal zmenit title a nadpisy? Ked mam nadpis clanku Plastove okna a ich udrzba, tak je lepsie zmenit nadpis na udrzba plastovych okien?
a napr. mam upravit aj URL zo svetokien.eu/plastove-okna urobit svetokien.eu/vyhody-plastovych-okien alebo nemusim?

Späť na Hodnotenie web stránok
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia