Zdravím,
mám do konce měsíce trošku volných možností na serverech, takže bych Vám rád nabídl provedení blastu X rummer. Těm, kteří tento nástroj znají, nemusím vysvětlovat jeho sílu a potenciál.
Výsledkem blastu je přibližně 40 000 schválených zpětných odkazů. Opravdu schválených - to je obrovské množství. Soubor stránek a for jsem si připravoval pro své vlastní využití, takže se jedná o pečlivě vybrané sgránky, ze kterých můžete mít zpětný odkaz. To znamená, že síla takového množství zpětných odkazů je neskutečně velká oproti jiným nabídkám. Pro "mladé" (nedávno vytvořené) stránky ovšem doporučuji menší počet zpětných odkazů. Většina (samozřejme že ne všechny) pozic ve vyhledávačích - na spousty různých frází a slov - je dosažena právě tímto nástrojem. Tento nástroj nez aručuje první pozici na něhjakou frázi - TOP1 - tu totiž nemůže nikdo zaručit. A pokud to tvrdí, pak lže. Ale zaručuje velmi výrazné a stabilní vylepšení pozice ve vyhledávači.
Cena ze jeden blast na 3 - 4 klíčová slova je 70 euro. Protože w každém záznamu, který nástroj X rummer provede, jsou dva odkazy (odkaz v textu a podpis s odkazem), získáte vlastně ve výsledku 80 000 odkazů pro svojí doménu. Až bude blast proveden, obdržíte ode mně seznam všech stránek s odkazy, kde byl Váš zpětný odkaz přidán. Jedná se o seznam opravdu pečlivě vybraných stránek a fór, které mají smysl a svojí váhu. Ta cena za to, co získáte, je opravdu výhodná!
kontakt
biurowm [at] gmail.com