shaggy Napísal:Ehm, fidelis, toto je originál šablóna. To nie je defaultná wordpress/phpBB šablóna, dizajn je čisto SEOchat výmysel.
Pri návrhu sa vychádzalo z pôvodných farieb (keďže to tak tybi chcel), ale nie je to nič, čo by si mohol vidieť aj inde.
A k tomu môjmu dizajn - som rád, že sa ti páči, to bol asi ôsmy návrh pre môj blog, s ktorým som bol konečne spokojný (keďže som ho nerobil ja). Ale aj toto, čo vidíš na SEOchate je moja práca, tak maj so mnou zľutovanie

neboj sa shaggy mam zlutovanie

ja tiez nie som grafik ani dizajner ani vytvarnik a ani nikdy nebudem ja neviem vo photoshope ani upravit velkost obrazka neviem s tym programom pracovat a ani ho nemam nainstalovany
mam len GIMP a skicar ale ani s nimi som sa nenaucil pracovat
grafiku prenechavam profikom
a tesi ma, ze aj ty si sebakriticky dospel k zaveru, ze grafika nie je tvoja domena a zveril si to odbornikom konkretne tej kamaratke ma naozaj perfektne prace klobuk dolu pred nou
a aj pred tebou lebo si vskutku profik v tom, co robis
tak drzim palce vsetkym kvalitnym projektom jak SEO chatu tak aj usability machine
Dvihnime konecne slovensky web niekam na vyssiu uroven!ja s mojimi znamymi budujeme komunitu
http://pokrm.sk/viem, ze ten web nie je ok robil to kamarat v nejakom Namo editore ja to idem komplet prekodit, lebo je to katastrofalne spravene tak mi pls drzte palce, aby som to zvladol lebo uz teraz je tam niekolko stoviek suborov
dufam, ze to bude mat uspech